Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet Várisi úti Munkahelyi É

4 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

csütörtökCs
10:00 – 12:00
péntekP
10:00 – 12:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
10:00 – 12:00
keddK
10:00 – 12:00
szerdaSze
9:00 – 12:00
Zárva.
Nyitásig  19 h 37 min.
19 h 37 min

Gazdasági információk

Cégnév
SOPRONI ERZSÉBET OKTATÓ KÓRHÁZ ÉS REHABILITÁCIÓS INTÉZET

Leírás

A Soproni Gyógyközpont Várisi úti telephelye rehabilitációs intézetként működik. Fő szakterülete a kardiológiai, stroke-kal és neurológiai betegségekkel összefüggő mozgásszervi rehabilitáció. A betegosztályok által végzett kivizsgálást, kezelést és rehabilitációt a kornak megfelelő színvonalon működő diagnosztikus egységek, uszodával ellátott fizioterápiás osztályok segítik elő.
Mindehhez szakképzett dietetikusok által irányított élelmezés kapcsolódik. A gyógykezelést kiegészíti a környező parkokban, erdőben mindenki számára elérhető séták, túrák lehetősége.
Az intézmény az országos átlagot meghaladó, esetenként luxusigényeket kielégítő hotelszolgáltatást is nyújt.


Kulcsszavak:
Gyógyközpont, Rehabilitációs intézet, Orvos, Gyógyszertár, Egészség, Rendelés, Centrum, Orvostudomány, Beteg, Egyetem, Szemészet, Megyei, Kórház, Sebészet, Laboratórium, Város, Kardiológia, Urológia, Intézet, Oktató, Gyermekgyógyászat, Gasztroenterológia, Pszichiátria, Neurológia, Fül-orr-gégészet, Soproni, Rehabilitációs, Csecsemőgyógyászat, Traumatológia, Tüdőgyógyászat, Egészségtudomány, Szülészet nőgyógyászat, Ct MRI, Neurológia stroke, Sebészet érsebészet, Traumatológia ortopédia
Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet Várisi úti Munkahelyi É a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kecskemétről voltam a II.sz. kardiológiai osztályon. Elégedetten jöttem haza mindhárom alkalommal. Ha szükséges, szintén ide szeretnék visszamenni! Az orvosok és a nővérek, gyógytornászok, fizósok is gondoskodóak, kedvesek, nagy szaktudással végzik a betegek gyógyításást, javulását a sok munkájuk mellett is! Az ottani személyzet is segítőkész. Az étkezés kissé egyhangú! A szanatórium kertje és környéke kiválóan alkalmas az elvonulásra, pihentető kikapcsolódásra, nyugalomra. A környékben kisebb sétákat de szívet megdobogtató túrákat is lehet tenni. Jó az autóbuszközlekedés a vároközpontba amely gyönyörű szépségeket rejt. Kellemes séták után jólesik a megpihenés a szobában, amely egyszerű, de a 2-3 hétre teljesen megfelel.( 2 ágy, hűtő, TV, asztal, szék, kis szekrény, fürdőszoba, toalett, nagy szekrény, minden szobához erkély szép kilátással a parkra) A 3.-4.emelet felújított, azok már különösen szépek! A beszélgetésre vágyók találhatnak társakat a büfében, társalgóban vagy a kezelésekre várva...megbeszélhetik a "világ nagy dolgait"! Köszönöm hogy segítettek a gyógyulásomban, máskor is ide jönnék megpihenni rehabilitációra!

, több mint 2 évvel ezelőtt

Horváth Lászlóné vagyok Budapestről. 25napot töltöttem el az Intézetben, friss infarktusos beutaltként. 3 ágyas szobába kerültem elhelyezésre, kedves szobatársakkal, (sorstársakkal). Sokat nevettünk, jó kedvvel teltek a napjaink. Köszönetet mondok Simon Éva és Szalay Katalin Doktornőknek, a Nővéreknek, a Gyógytornászoknak, Szabó Eszter Pszichológusnak; az Ő magas szakmai felkészültségüknek köszönhetően napról napra, hétről-hétre lettem erősebb, magabiztosabb. Az ellátással is elégedett voltam, (mondjuk -sokakkal ellentétben- én alapjában szeretem a zöldségeket és főzelékeket) udvarias kiszolgálást tapasztaltam. Nagyon jó volt sétálni a csodálatos környezetben, az őszi erdőben, a tiszta, hasító levegőn (amelyet nagyon hiányolok itt Budapesten). Mindent köszönök és Minden Dolgozónak jó egészséget kívánok! :-))

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én nem 2 évet hanem 3 hetet töltöttem el, de nem vagyok nagyon el ragadtatva az ott létemmel.
Az ápolók orvosok mindent megtettek annak érdekében, hogy segítsenek a problémámon.
Nem úgy mint az elhelyezés, vagyis a konyha. Reggelire az állandó szalámi, a tökfőzelék lapos tányérba, ha kért az ember valamihez kenyeret, az nincs hozzá kiírva.
Na nekem ennyi a véleményem.
Tisztelettel Szentpétri Lászlü

alegszebbszanatorium

, több mint 2 évvel ezelőtt

2evigdolgoztam it. a legjobbmunkahelyemvolt. tundi

Írjon véleményt a(z) Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet Várisi úti Munkahelyi É részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Selmeczi Utca 15
  9400  Sopron
  +36-20-46-19-554
 2. Fürdo Sor 12.
  9494  Sopron
  (99) 314 266
 3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete