Heineken Hungária Sörgyárak Zrt., Sopron

7 Vélemény
frissítve 2020. január 9.

Nyitvatartási idők

péntekP
9:00 – 20:30
szombatSzo
9:00 – 20:30
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 20:30
keddK
9:00 – 20:30
szerdaSze
9:00 – 20:30
csütörtökCs
9:00 – 20:30
Nyitva.
Zárásig  8 h 46 min.
8 h 46 min

Gazdasági információk

Adószám
11120281-2-44
TEÁOR kód
1105 - Sörgyártás

Leírás

A Braun Union Hungária Sörgyárak Nyrt. vezetősége, új néven Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. több mint száz éves sörfőzési tapasztalata, valamint nemzetközileg elismert márkái révén a magyar piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Heineken csoport magyar leányvállalataként tevékenykedik Magyarországon.


Cégleírás
A holland anyacég és a magyar leányvállalat szinte egy időben kezdte meg működését; a híres holland Heineken sör, mely alapítójáról Gerard Adriaan Heineken-ről kapta nevét, 1863-ban indult világhódító útjára, míg a magyar leánycég - a Soproni Sörgyár - 1895-ben. Heineken úr szándéka az volt, hogy a világ legjobb minőségű sörét főzze. Ennek érdekében 1886-ban Dr.
Elion - aki Párizsban Louis Pasteur-től tanult - segítségével kifejlesztette az "A-yeast" nevű élesztőt. Ez az élesztő a garancia a mai napig is a Heineken sör speciális egyedülálló ízére, mely a Heinekent a világ legnemzetközibb sörévé teszi, hiszen a világ 175 országában árusítják.
A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. két sörgyárában, Sopronban és Martfűn honosította meg a sörfőzési hagyományokat, azonban a két sörgyár eltérő múlttal rendelkezik.
Kulcsszavak:
Szeszipar, Bambi, Cola, Szénsavas üdítők, Söripar, Sör, Üzlet, Élelmiszeripar, Vállakozás, Értékesítés, Logisztika, Kiskereskedelem, Szeszes ital, Hungária, Üveges sör, Búzasör, Rostos üdítok, Sárkány, Gösser, Heineken, Union, Kaiser, Kinizsi, Edelweiss, Amstel, Dobozos sör, Kaiser dark, Steffl, Világos sör, Alkoholmentes sör, Italgyártás, Schlossgold, Sörkülönlegességek, Brau, Buckler, Sörgyárak, Wieselburger, Zlaty bazant, Arany hordó, Gösser ice, Söripari termék
Szolgáltatások
Italgyártás , Sörgyártás, Kiskereskedelem , Nagykereskedelem
Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

soproni sör

, több mint 2 évvel ezelőtt

Csak azt szeretném kérdezni hogy a soproni sör eddig a legjobb volt az országban de most ez a klasszikus maga a katasztrófa szeretném megkérdezni hogy ez már marad-e mert így nagyon sokan nem fogják venni.köszönöm

Benkő Zoltán ur
sör

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tisztelt Soproni Sör. Úgy gondolom tartozol pár elfelejtett éjszakai emlékkel. Kérlek mihamarabb pótold. Addig is maradok hű fogyasztod .üdv : Zoli

SÁRGAKUPAKGYUJTÉS

, több mint 2 évvel ezelőtt

DEBRECENBEN A KUPAKGYÜJTŐ AKCIÓ BEVÁLTÓHELYEIN TÖBBMINT SZÁZ EMBER ÁLL SORBA AZ AJÁNDÉKOK MEG ELFOGYTAK ILLETVE A DEBR PLÁZÁBANHORGÁSZSZÉK NEM IS VOLT A CORÁBAN VOLT 5DB AZ ELSÖ 3PERCBEN ELFOGYOTT A HOSTESS SZERINT 150-200TALÁN ELÉG LETT VOLNA MIÉRT VÁGJÁK ÁT A VEVŐIKET ÉN DEBRECENI VAGYOK DE AKI MONDJUK VIDÉKI OSZT IDEAUTÓZIK A CORÁBAN SIKERÜLT BESZÉLNEM A TERÜLETI KÉPVISELŐVEL AZT MONDTA MINDEN KEZDET NEHÉZ KÖSZI EDDIG HÁROMSZOR VOLTUNK A BEVÁLTÓHELYEN A SEMMIÉRT GRATULÁLOK AZ AKCIÓHIOZ FÖLEG A SZERVEZÖNEK . DÓKA IMRE 205498855

sör

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nálunk is elég népszerű ital a ser. Nem túl erős, inkább az íze és a tisztasága miatt fogyasztjuk. Ugye tudjuk hogy a legtisztább vízből készül, hogy ne rontsa el a sör igazi ízét. A soproni sör méltán híres, ízletes. Bő választékból áll a kínálatuk. Tavaly felnőtt diákjaimmal jártunk Sopronban és az egyik nap ellátogattunk a sörgyárba is. Nagyon kedvesek voltak, megmutatták a főbb tudnivalókat a sörkészítés folyamatáról. Igazán jól esett utána a behűtött sör friss pogácsával.

Szakáll Róbertné
Sör

, több mint 2 évvel ezelőtt

Jómagam nem iszom alkoholt,de a vendégekre gondolván,mindig van itthol szeszes ital.Sör az mindig megtalálható a hűtöben.A férjrm is sörpári,de a mivel ő gépkocsivezető így csak esténként iszik meg egy-két dobozza.Kedvence a Borsodi,a soproni,és a steffl.Mindig figyeljük az akciókat és ha akcióban van akkor többet vásárolunk belőle.A karácsony magával hozza az akciókat és ebből a sörgyár sem maradhat ki.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Juharfa Utca 11.
  9400  Sopron
  (20) 402 3800
 2. Selmeci Út 13
  9400  Sopron
  (20) 546 5636
 3. Kőszegi Út 84.
  9400  Sopron
 4. Gyár u. 91
  9485  Nagycenk
  99 532 015
 5. Béke Utca 13
  9444  Fertőszentmiklós
  (99) 370 592
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete