FEHÉR RÓZSA KISVENDÉGLŐ, Sopron

2 Vélemény
FEHÉR RÓZSA KISVENDÉGLŐ
Pócsi Utca 21.
9400 Sopron
Győr-Moson-Sopron

Gazdasági információk

Cégnév
FOGADÓ A FEHÉR RÓZSÁHOZ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
Cégjegyzékszám
08-09-019953

Leírás

Étterem: 35 fos éttermünkben és 60 fos kerthelységünkben, házias ételekkel és kedvezo árakkal, csütörtökönként élozenével várjuk kedves vendégeinket. Vállaljuk családi rendezvények, baráti összejövetelek lebonyolítását.Panzió: Megnyitottuk panziónkat, melyben két és négyágyas zuhanyzós szobákkal várjuk a Sopronban pihenni vágyókat. Parkolási lehetoség, zárt parkolóban.


Cégleírás
A sok értékes történelmi emléket orzo Sopronban az egyik legértékesebb emléket kétségtelenül a Fehér Rózsa fogadó orzi. Ez a fogadó látta vendégül Mária Terézia körülrajongott és a lelkes vitam et sanguinem-mel megtisztelt királynot soproni idozése idején. A királyno itt tartózkodása emléktáblával van megjelölve, az ágy pedig, melyben aludt, a városi múzeumban oriztetik a királyno képével. A fogadó, az ország egyik legrégibb fogadója, 200 év óta ad kényelmes pihenot az idegennek. A fogadó ünnepélyes felavatása a szatmári béke után 1725-ben volt és társadalom elitjének volt szállóhelye: grófok, hercegek szálltak meg benne.
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Étel, Vendéglátóhely, Vendéglő, Borozó, Vacsora, Ebéd, Kisvendéglő, Teraszok, Vendéglők, Borozók, Díszétkezés, Panzió, Rendezvény, Pizzéria, Fogadó, Vegetáriánus étel, Panziók, Családi rendezvények, Éhes Vagyok, Bisztrók, Magyar Gasztronómia, Party szerviz, Rendezvényszervezés, Szálloda, Ital, Motel, Rózsa, Vendégházak, Fehérje, Fogadók, Síoktatás, Kávé és Italok, Fehér Rózsa, Fehér Rózsa Fogadó és Kisvendéglo, Fehér Rózsa Kisvendéglo, Kerthelység Fehér Rózsa, Ételfutár Fehér Rózsa, Étlap Szállás, Öltözék Alkalmi
FEHÉR RÓZSA KISVENDÉGLŐ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Abdai Aniko
Fehér Rózsa

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Családommal több alkalommal is tartottunk összejövetelt,megvagyunk elégedve a kiszolgálással,és a finom ételekkel.
## vendéglátás# rendezvény# stb..
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagy Tímea
Fehér Rózsa

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igazán remek hely! Sopronban sajnos ritka a nem osztrákokra berendezkedett hely, a Fehér Rózsa étterem hitvallása szerint azonban ők magyar pénztárcához és magyar ízléshez főznek. Az áraik nagyon jutányosak, cserébe az ételek remekek. A kiszolgálás nagyon kedves, családias hangulatú. Rugalmasak és segítőkészek.
## sopron étterem borozó vacsora rendezvény
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) FEHÉR RÓZSA KISVENDÉGLŐ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Pócsi Utca 20.
  9400  Sopron
 2. Pap rét 13
  9400  Sopron
 3. Fapiac Utca 29.
  9400  Sopron
 4. Fapiac Utca 29.
  9400  Sopron
 5. Paprét 11.
  9400  Sopron
 6. Gyár Utca 3
  9400  Sopron
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete