5 Vélemény
DM
Lackner Kristóf Utca 35, Sopron Pláza
9400 Sopron
Győr-Moson-Sopron
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 15 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
FORTISSIMUS WEST KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
Cégjegyzékszám
08-09-024727

Leírás

Minőségi dm márkát választva okosan dönt, ha valami igazán jót keres és egyúttal pénztárcáját is kímélni kívánja. A "mi márkánk" termékeket kizárólag a dm gyártja. Semmiben nem maradnak el a vezető márkák mögött, árukat tekintve azonban lényegesen kedvezőbb alternatívát nyújtanak. Az első dm - drogerie markt üzlet 1973-ban Karlsruhe városában nyílt meg nagy sikerrel.
Amikor a dm megjelent a hazai piacon, a német és osztrák kereskedelemtől lényegesen különböző piaci környezettel, adottságokkal és vásárlói szokásokkal találta magát szemben. A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre.
Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.

 1. About
 2. Contact
 3. Gallery
 4. Impressum
 5. Jobs
 6. News
 7. Nyitva Tartás
 8. Vendégkönyv

Cégleírás
Az elmúlt 14 év során a dm egy üzletes drogéria diszkontból 200 üzletes, nyugat-európai multinacionális hálózattá fejlődött Magyarországon. A terjeszkedés eleinte a fővárosban, valamint a nyugat- és dél-magyarországi területeken volt a legintenzívebb, ezután kezdődött meg az ország keleti részein is az expanzió. A folyamatos fejlesztés eredménye a -tervek szerint- nem végeredménye, a 200 modern, a mai kor elvárásainak megfelelő, országos lefedettséget biztosító üzlet. A műszaki színvonal folyamatos emelése mellett egyre igényesebb, emberközpontúbb, modern, tágas dm üzletek jöttek létre. Az alapítók a mai napig aktív üzletemberként segítik a cég fejlődését, több ezer ember számára lehetővé téve a "Hier bin ich Mensch, hier kauf' ich ein" avagy "Itt vagyok önmagam, itt vásárolok" szlogennel történő azonosulást.
Kulcsszavak:
Drogéria, Háztartási vegyiáru, Szépségápolási termékek, Bevásárlóközpont, Butik, Áruházak, Shopping center, Pláza, Shopping, Bevásárlócentrum, Plaza üzletek, Pláza butikok, Pláza üzlethelyiségek, Pláza bevásárló centrum, Plaza éttermek, Pláza mozi, Pláza szórakozás, Üzletközpontok, Pláza cinema city
Termékek
bourjois, bővített parfüm, eurót is elfogadunk, gyógyszer, italhűtő, max factor, natúrkozmetika
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
DM a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Pláza Sopron

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A legtöbb üzlet egy helyen található mely már alapból tetszik!!! Szeretem a kedves eladókat valamint hogy kiskutyámat is bevihetem bármelyik üzletbe!!!

cba premium

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ki nem fizetett járandóságok,bérek!!!!!!!!!!

Pláza

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az üzletek kicsit drágák, viszont élmény itt vásárolni, éttermekkel, cukrászdákkal jól ellátott hely. Könyvesbolt, mozi, játékterem, pénzváltás, étterem, cukrászda, ruha, szuvenír, szépség - minden egy helyen. Az üzletek, a terek, a lépcsők és mellékhelyiségek mindig tiszták és rendezettek, az üzlettulajdonosok többsége segítőkész, a plaza alkalmazottai is kedvesek, nem tolakodóak, jól végzik a munkájukat.
## sopron plaza pláza bevásárlóközpont mozi butik vásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Plaza Sopron

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sopron a kedvenc városomA plaza nagyon jó helyen van. Vonzó az osztrákok , és a magyar vásárlőknak egyaránt ,szinte minden megtalálható egyhelyen.
## sopron# nagy# sok áru
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lacii
Mindent egy helyen!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Soproni lakos vagyok, és a Ferenczy János utcán lakom. Családom mindig innen szokott bevásárolni. Ez egy tényéleg olyan bevásárlóközpont, amelyben élvezet a vásárlás és megfelelő környezetet biztosít a vásárláshoz. Nyáron élvezet ide betérni a tikkasztó kánikulából, hiszen az itt található légkondicionálók biztosítják a friss, jó levegőt, illetve hőmérsékletet. Közel lakunk, mégis autóval szoktunk menni, mivel ha megyünk, általában sokat vásárolunk, egy-két hétre. A plaza előtt ingyenesen igénybe lehet venni a parkolás lehetőségét, ha van még üres hely, de hétköznap általában mindig van. Szeretünk innen vásárolni, mivel itt mindent egy helyen megtudunk vásárolni, ami szükséges a háztartáshoz. A Pláza több szintes, liftek, mozgólépcsők segítik a közlekedést a szintek között. Kisfiam nagyon szeret mozgólépcsőzni. Szerintünk ez az egyik legjobb bevásárlóközpont a környéken és továbbra is innen fogunk bevásárolni.
## sopron# bevásárló- szórakoztató központ# pláza
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) DM részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Dm drogerie markt kirendeltségek

 1. Dm - Spar
  0.76 km
  Kodály Tér 18
  9400  Sopron
 2. Várkerület 100-102.
  9400  Sopron
 3. Határdomb Út 2
  9400  Sopron
 4. Hrsz 269/109
  9443  Petőháza
 5. Pogányi Út 7.
  9730  Kőszeg